Ota yhteyttä

sovitaan tapaaminen ja herätetään unelmasi eloon

Yhteydenottolomake

Nimi*
Please type your full name.

Email*
Invalid email address.

Puhelinnumerosi
Invalid Input

Viestisi*
Invalid Input

Kuinka haluat yhteydenoton?

AntiSpam koodi*
AntiSpam koodi
Invalid Input

Pystyt lähettämään viestin syöttämällä ensin oheisen koodin kenttään.

Lyhyt historiikki

Kotiäidistä sisustusalan ammattilaiseksi.

 • Lapsuus

  Lapsuus

  Pirjo Kansa syntyi ja kasvoi Kotkassa viisihenkisessä perheessä, vanhemmat ja kaksi siskoa.

  Kangaskaupat olivat Pirjon intohimon kohteena jo lapsuudessa. Hän kosketteli ja ihmetteli kotkalaisessa kangaskaupassa eri kangaslaatuja jo kahdeksanvuotiaana, kaupan tätien ihmetellessä ja neuvoessa pientä tutkimusmatkailijaa. Joskus kankaat jäivät myös ostamatta, kun ei löytynyt oikeaa väriä tai laatua. Myöhemmin Pirjo onkin miettinyt, että onkohan hänellä tuolloin ollut rahaakaan kankaiden ostoon, mutta lapsuuden kiinnostus kankaisiin on jäänyt koko elämän mittaiseksi muistoksi.

 • Nuoruus

  Nuoruus

  Urheilu valtasi Pirjon nuoruuden vapaa-ajan. Saavutuksia tuli muun muassa uinnin parissa

  Ompeleminen intohimona kasvoi, joskin uinti- ja tanssiharrastukset veivät paljon aikaa. Ensimmäisen oman kutomakoneen Pirjo sai isältään ollessaan 15-vuotias. Sukkapuikot eivät niinkään kiinnostaneet, mutta kutomakone sai kyytiä lähes päivittäin. Viikottain Pirjo ompeli itselleen ja kavereille uusia asuja. Kauniita olivat - sekä mekot että nuoret naiset.

 • 1970-luku

  1970-luku

  Kaksi poikalasta veivät paljon aikaa, mutta kotiäitinä hänellä oli myös mahdollisuus keskittyä sisustussuunnittelun saloihin. Sisustamisesta tuli yhä tärkeämpää ja Pirjo saikin jo ensimmäiset varsinaiset asiakkaansa.

  1970-luvulla pääsin opiskelemaan lapsuuteni unelmien alaa. Se alkoi tietenkin kankaista, joka johti siihen, että pääsin tekstiilisuunnittelijaksi useisiin Lapissa sijaitseviin mökkeihin ja sitä kautta arkkitehtitoimistoon harjoittelijaksi. Siellä kokonaisvaltainen opetus ja kokemus innosti lopulta minut perustamaan oman yrityksen.

 • 1980-luku

  1980-luku

  Tuo ihana 80-luku on jäänyt Pirjon mieleen sekä lasten kautta että myös suurena vuosikymmenen kokoisena askeleena ammatin puolesta.

  Alkoi tulla tilauksia. Asiakkaani oppivat luottamaan minuun ja työhöni. Tästä seurasi, että minulla on tänään vuosikymmeniä kestäneitä asiakassuhteita tuolta ajalta ja useimmista heistä on tullut myös lähimpiä ystäviäni. Sisustaminen oli tuolloin erilaista, mutta ilman tuota aikaa emme sisustaisi kuten nyt sisustamme. Kaikella ajalla ja tyylisuunnilla on suuri merkitys tämän päivän sisustustrendeihin. 80-luvulla Pirjo suunnitteli jo paljon vaativampiakin kokonaisuuksia julkisrakennuksista kokonaisvaltaisiin omakotitaloprojekteihin..

 • 1990-luku

  1990-luku

  Viimeistään 90-luvulla tunsin sisustussuunnittelun olevan ammattini - samalla se tuntui edelleen olevan intohimoni.

  Tuona vuosikymmenenä tapahtui paljon. Pirjo laajensi liiketoimintaansa ja pystyi myös palkkaamaan ensimmäiset työntekijät yritykseensä. Sisustussuunnittelua alettiin arvostaa aivan eri tavalla kuin aiempina vuosikymmeninä, sen näki asiakasmäärissä ja myös teollisesta näkökulmasta - markkinoille tulvi sisustustuotteita ja mitä mahtavimpia kankaita ja tapetteja. Asiakaskunta laajentui ympäri Suomen ja joskus Pirjo sisusti myös ulkomaita myöten.

 • Nykypäivä

  Nykypäivä

  Pirjolle on syntynyt kokemusta sisustamisen alalta jo usean vuosikymmenen ajan. Pirjo laskee sen edukseen - ei ole monella tämän päivän suunnittelijalla ollut yhtä montaa tyytyväistä asiakasta.

  Lapsuuden intohimo ei ole edelleenkään kadonnut - päivittäin Pirjo sen muistaa. Yritystoiminta on ollut haastavaa, mutta luovuuteen se ei Pirjon mukaan ole vaikuttanut. Hän haluaa suunnitella ja kasvaa suunnittelijana edelleenkin, siksi hän kutsuukin sinut tutustumaan liikkeeseensä toteuttamaan sisustushaaveesi.

Katsasta meidät Facebookissa.

Aukioloajat

Ma-Pe 10 - 16
La 10 - 14
Su Suljettu
Tervetuloa

Seuraa meitä